Blå Lagunen

Blå Lagunen Blå Lagunen

Blå Lagunen är nog ett utav dom mest kända utflyktsmålen på Gotland. Och när man kommer dit en solig dag så förstår man varför!

Ett kalkbrott med läckert ljusblått och klart vatten, med allt från stränder och klippor runt om där man kan sola, bada och bara njuta.

Här funkar det perfekt att ta med hunden, så länge man tar hänsyn till folk runt omkring. Har man möjlighet kanske det är bäst att försöka promenera en bit bort och hitta en egen plats, men annars brukar det finnas gott om hundar här.

Tänk på att eftersom detta är ett av dom mer populära utflyktsmålen på Gotland så är det ibland riktigt svårt att få parkering, särskilt under högsäsong. Med andra ord, kom i tid! Det kan också bli riktigt varmt för hunden här, så packa ner parasoll och kanske en kyldyna för hunden.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.