Brunchoteket (fd Doktor Glas)

Telefonnummer: 031-24 15 20
E-post: [email protected]
Särskild information:

Hunden får följa med både inne och ute, personalen är supergulliga mot hundar och flera gånger har dom bjudit vovven på godis.

Brunchoteket (fd Doktor Glas)

En av Göteborgs bästa brunch-restauranger har nu bytt namn från Doktor Glas till Brunchoteket – vilket ju passar bättre eftersom dom numera endast serverar brunch.

Allting som vi har testat här är helt magiskt gott! Pannkakorna, Egg Benedict, French Toast och mängder med andra läckra rätter.

Ett plus i kanten är att dom ofta har ett par nya rätter varje vecka man kan prova på, vilket gör att man inte tröttnar på samma meny hela tiden.

När vi kom dit så var det säkert 50 meter kö ut på gatan, så det här är ett riktigt populärt ställe. Det gick som tur var ganska snabbt, efter 20-30 minuters köande fick vi plats! Det kan vara enklare att få plats lite senare på eftermiddagen, då dom flesta verkar vilja bruncha på morgonen / lunch. Tyvärr kan man inte boka bord som vi har förstått det, så det är att köa eller ha tur som gäller! Maten är dock så god så det är värt det..

Omdömen

Julia

Bästa brunchen jag ätit på länge, och så gulliga mot min hund!

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.