Clarion Hotel Arlanda

Telefonnummer: 08 444 18 00
Särskild information:

250 kronor per vistelse för att ta med hunden. Hunden får inte följa med till frukosten, men det går bra att ta med frukost och äta på sitt rum.

Clarion Hotel Arlanda Clarion Hotel Arlanda Clarion Hotel Arlanda Clarion Hotel Arlanda

Hundvänligt hotell på Arlanda, och som verkligen gjort sig ett namn inom hundlivet då dom erbjuder nyårsfirande utan smällare för hundar. Eftersom det är beläget vid flygplatsen så skjuts det inga raketer eller smällare i närheten, och skotträdda hundar kan därför slappna av i lugn och ro. Läs mer om deras nyårskoncept för hundar här.

Utöver nyår så är det ett trevligt hotell att bo på, särskilt om man kanske skall ut och resa med sin vovve. Det kostar 250kr per vistelse att ta med sig hunden, och den får inte följa med till frukosten. Man kunde dock ta med sig mat upp på rummet och äta där. Hundar är också välkomna i den stora lobbyn!

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.