Fröken Trulls

Särskild information:

Hunden var välkommen både inne och ute, och personalen kom med vattenskål direkt!

Fröken Trulls Fröken Trulls Fröken Trulls

Fröken Trulls är verkligen ett perfekt utflyktsmål för dig och hunden! Härliga sittplatser både inne och på någon utav deras olika innergårdar gör att man kan sitta i solen även om det är lite blåsigt ute. Det som är lite kul och charmigt är att dom har fullt med antika möbler och prylar som är till salu, och man fikar på både bord och stolar som allt är till salu. När vi var där hade dom även en konstutställning, och man kan även köpa med sig växter och blommor i mängder.

Dom serverar både vällagad mat, fika & glass. Vi testade alla 3 och åt en fisksoppa som var en av dom bättre vi har ätit, samt supergoda vaniljbullar och lite sorbet i solen efteråt. Dom har även alkoholtillstånd så för den som vill kan man ta en kall öl i solen eller till maten.

Stor rekommendation ifall man vill göra en utflykt med vovven!

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.