Hanhals Holme

Hanhals Holme

Hanhals Holme är Kungsbackas mest centrala badplats och naturreservat med det nyöppnade fiket Isladan Glasscafé. Här finns en mindre långgrund badstrand, stora klippor, kortare vandringsslinga och badbrygga ilagd under sommaren. Här är det även populärt att paddla, fiska, se solnedgången samt lära sig mer om Hunehals Borg genom en promenad i fårhagarna där infoskyltar är placerade där borgen en gång stod.

Det nya cafét Isladan Glasscafé serverar bland annat 16 smaker kulglass, 18 smaker styckglass, frallor, bullar, kaffe och läsk. Det drivs att två unga entreprenörer som så många andra saknade glass på Hanhals Holme. De finns goda sittmöjligheter ute och 18 platser inomhus, vilket gör att det är populärt utflyktsmål även på regniga dagar. För mer information besök deras Facebooksida Isladan Glasscafé.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.