Hornuddens trädgård

Telefonnummer: 0152–326 18
E-post: [email protected]
Särskild information:

Hundar är välkomna under den varma tiden av året när man kan sitta i deras småväxthus, ute i trädgården och på balkongen. Inne i själva restaurangen är det dock hundfritt. Dom har även hundskålar med kran till vatten som hundägaren kan fylla och ta med till bordet (och gärna ställa tillbaka sen …)

Hornuddens trädgård Hornuddens trädgård

Hornuddens trädgård är en restaurang alldeles utanför Strängnäs med bästa möjliga sjöutsikt! Deras restaurang serverar både lunch och middag, och mycket utav råvarorna odlar dom i deras egna trädgård, vilket man känner när man äter då maten är superfräsch.

Hundar är välkomna under den varma tiden av året när man kan sitta i deras småväxthus, ute i trädgården och på balkongen. Inne i själva restaurangen är det dock hundfritt.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.