Hotel Strana

Telefonnummer: 0304-12303
E-post: [email protected]
Särskild information:

Hunden var välkommen både inne i restaurangen och på uteserveringen.

Hotel Strana Hotel Strana Hotel Strana Hotel Strana Hotel Strana Hotel Strana Hotel Strana

Det här var en riktig pärla som vi snubblade över när vi var ute på båtsemester med hunden, och la till i en nybyggd och fräsch hamn som låg ”bredvid” den vanliga gästhamnen i Hälleviksstrand. Det visade sig att denna marinan tillhörde Hotel Strana och vi passade därför på att boka in oss på restaurangen för middag på kvällen.

Maten var helt fantastisk, faktiskt så att det var något utav det godaste vi ätit på länge. Man beställde in 4-6 mellanrätter som man sedan delade på, och allting var deras egen variant utav rätter och smakade supergott.

Vi bokade sedan även frukost till dagen efter, och även frukostbuffén var riktigt bra. Riktig äggröra (inte den smeten man är vad vid) och krispig bacon, samt allt annat som man vill ha på en god hotellfrukost. Dessutom våffeljärn så man kan grädda sin egna våfflor till frukost!

Hit kommer vi definitivt tillbaka, antingen med båt igen eller för att bo på hotellet, och stort plus i kanten att hunden var välkommen både på middag och frukostbuffén – och fick vattenskål direkt båda gångerna.

Vi fick även höra från personalen att dom har hundrum ifall man vill bo på hotellet med sin vovve.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.