Jacy’z Hotel & Resort

Särskild information:

Det kostar 300kr per natt att bo med hund på hotellet. Har du med dig två hundar så kostar det 500kr per natt.

Jacy’z Hotel & Resort Jacy’z Hotel & Resort Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z Hotel & Resort är Göteborgs senaste tillskott där man hittar allt från hotell till olika restaurangkoncept i samma byggnad. Och det är inte i vilken byggnad som helst, utan en helt nybyggd 110 meters skrapa med 28 våningar.

När vi var där så testade vi restaurangen Archie’s som ligger på bottenvåningen. Riktigt läcker inredning, och väldigt god mat. Personalen kom med en liten påse hundgodis till vår hund medans vi åt, en sån liten gest som verkligen gör att besöket känns som det lilla extra.

Hotellet har vi inte hunnit testa ännu, men enligt personalen ska både hotellet och alla restaurangerna vara väldigt hundvänliga. Man får inte ha med hunden till deras pool club eller frukostmatsal, men utöver det så är vovven välkommen i alla restauranger!

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.