Levantine

Telefonnummer: 031-20 15 95
E-post: [email protected]
Levantine Levantine

Levantine är en restaurang i Göteborg som tillhör Avenyfamiljen, som tidigare gjort klart att deras restauranger skall vara just hundvänliga. Vad sägs om en egen hundmeny för din fyrbenta vän?

Vi testade Levantine, och dom får bara tummar upp från oss! Vattenskål till vovven kom in nästan direkt, och det fanns flera hundar i restaurangen när vi kom dit. Man märker att personalen är vana vid detta.

Maten då? Riktigt bra! Vi har ätit här ett flertal gånger, och genomgående så har både service och matlagning varit på väldigt bra nivå.

Vi testade aldrig att beställa något från hundmenyn tyvärr, så Leo’s recension om maten får komma vid ett senare tillfälle.

Skön och livlig stämning, vilket kan bidra till ganska hög ljudnivå i lokalen. Att tänka på för dig som föredrar en lite lugnare miljö, men inget som störde varken oss eller vovven alls.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.