Mama's Marstrand

Mama's Marstrand

Äntligen har Mama’s öppnat upp igen på Marstrand! Restaurangen har funnits under många år, och hette från början Mama’s innan den bytte namn till Shanti Shanti. Förra sommaren höll dom stängt, och nu är dom tillbaka igen som Mama’s!

Dom har en riktigt härlig innergård som blir som en oas när det är fint väder. Här spelas ofta härlig musik, och baren serverar grymma drinkar. Maten har asiatisk touch, och vi åt riktigt goda dumplings och en asiatisk biffsallad när vi var där.

Det var inte heller några problem att ta med hunden till Mama’s. Man kan förmodligen be personalen om att bli placerad i en lite lugnare del utav lokalerna eftersom det vid sofforna på innergården ibland kan vara lite högre musik / stökigare under vissa kvällar.

Ska du till Marstrand så är ett besök på Mama’s ett måste!

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.