Marstrands Havshotell

Telefonnummer: 0303 240 20
E-post: [email protected]
Särskild information:

Vi tar gärna emot gäster med hundar. Vi har ett begränsat antal hotellrum dit hundar är välkomna och en del av vår lobbyn där man kan sitta och äta och ta med hund samt en del av vår uteservering där man kan njuta av utsikt, sol och skönt häng. Hundar har dessutom med en alldeles egen ingång. Kontakta oss på [email protected] och säg att ni planerar att ta med eran hund så lägger vi in det på bokningen. Det kostar bara 200:- för hunden att övernatta på Marstrands Havshotell.

Marstrands Havshotell Marstrands Havshotell Marstrands Havshotell Marstrands Havshotell Marstrands Havshotell Marstrands Havshotell

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du avkopplande boende, överraskande mat och ett salt spa. Med andra ord ett hotell att uppleva. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl omtanke à la Västkusten. Välkommen till ett saltare Marstrand. Under 1 timme från Göteborg.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.