Novi Resort

Telefonnummer: 0498-21 91 00
Särskild information:

Hunden är välkomna på frukosten om man sitter ute, annars får man ta med sig frukosten till sin bungalow. 250kr per vistelse extra kostar det att ta med hund.

Novi Resort Novi Resort Novi Resort Novi Resort Novi Resort

Novi Resort är ett riktigt läckert ställe som ligger på gångavstånd till Visby Innerstad. Stort poolområde och hela resorten känns väldigt fräsch. Man kan ta med sig hunden om du bor i någon utav deras Bungalows (Bungalow, Bungalow Oceanfront & Bungalow Studio) mot en extrakostnad om 250kr per vistelse. Deras bungalows är bra anpassade för att ha med sig hunden då dom påminner mer om ett ”radhus” än ett vanligt hotellrum. Hundar är välkomna på frukosten om man sitter ute, annars får man ta med sig frukosten till sin bungalow.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.