Quality Hotel 11

Telefonnummer: 031-779 11 11
Särskild information:

Det kostar 250kr per vistelse att ta med hunden. Man får inte ta med hunden till frukosten, men man kan ta med frukost till rummet.

Quality Hotel 11 Quality Hotel 11 Quality Hotel 11 Quality Hotel 11

På Quality Hotel 11 bor du precis vid kajen i Eriksberg, som är ett trevligt område på Hisings-sidan utav Göteborg. Det är enkelt att ta sig in till centrala Göteborg antingen via båt (Älvsnabben går regelbundet och tar dig in till stan på bara 10-15 minuter) eller med buss. Det är också trevligt att annars hänga i Eriksberg, där det finns massor utav restauranger och caféer precis vid vattnet.

Hotellet har pool, bastu och gym, och är överlag ett väldigt läckert hotell.

Hundar är välkomna mot en avgift på 250kr per vistelse. Tyvärr får man inte ta med sig hunden till frukosten, däremot kan man ta med frukost till rummet och äta med sin vovve där.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.