Quality Hotel The Weaver

E-post: [email protected]
Särskild information:

Det kostar 300kr per vistelse att ta med en hund, och 400kr per vistelse om du har med fler hundar. Meddela hotellet vid bokning att du har med hund.

Quality Hotel The Weaver Quality Hotel The Weaver Quality Hotel The Weaver Quality Hotel The Weaver Quality Hotel The Weaver

Här brukar vi ofta bo med vår hund på nyårsafton då vi firat nyår med vänner som bor i närheten. Man märker att det är många som bor här med sin hund, kanske särskilt under nyår utav någon anledning.

Otroligt bra hotell för pengarna, med en utav dom bättre hotellfrukostarna vi ätit på ett hotell som inte är femstjärnigt.

När vi hade skrivit i vår bokning att vi hade hund med oss så stod det en hundbädd, hundgodis och en extra handduk till vovven och väntade på rummet.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.