Skanshof

Telefonnummer: 031-309 52 03
Särskild information:

Hunden är välkommen både inne och ute! Kan vara bra att säga till vid bokning att man har hund med sig, så personalen får en chans att placera er vid lämpligt bord.

Skanshof

I en anrik gammal lokal som tidigare inhyst bank, har det nu byggts en restaurang i Göteborgsfamiljen’s regi. Och dom har gjort det bra! Inredningen är snygg och stilren, och man får känslan utav en klassisk restaurang fast gjord med en modern touch.

Maten är fantastiskt bra! Vi har ätit här flera gånger och gått igenom allt från oxkind till hummer och skaldjursplatå – och än så länge har vi inte blivit besvikna.

Precis som resterande utav Göteborgsfamiljen’s restauranger så är även Skanshof hundvänligt, och personalen tar väl hand om vovven med både vattenskål och trevligt bemötande.

Omdömen

erikag

Så otroligt god mat, och trevlig personal både mot oss och vår hund!

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.