Surflogiet Gotland

Telefonnummer: 0498-29 79 55
Särskild information:

Kostar inget att ta med sig hunden hit, och frukost serveras till ditt tält varje morgon där du kan äta tillsammans med hunden.

Surflogiet Gotland Surflogiet Gotland Surflogiet Gotland Surflogiet Gotland Surflogiet Gotland Surflogiet Gotland

Okej, det här kan vara ett utav dom bästa tipsen på Gotland – och någonting som ni inte får missa ifall ni tänkt åka dit. Alla har väl hört talas om ”glamping” vid det här laget, och ska man göra det så varför inte på en magisk strand på Tofta?

Sängar, täcken och kuddar från Hästens garanterar nattsömnen, och utöver det så är hela stället helt magiskt. Dom erbjuder även olika upplevelser såsom yoga, surfing, SUP’s och mycket mycket mer.

Det som vi gillade när vi bodde här var att man enkelt kunde beställa mat, drinkar och annat i en app så kom dom med det direkt till ditt tält.

Hundvänliga är dom definitivt, då dom inte tar ut en kostnad för att ta med sig hunden hit. Hunden får följa med överallt sålänge den är kopplad. Frukost serveras till ditt tält varje morgon.

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.