Att finnas med på Hundtipset.se är helt gratis, men vi erbjuder möjlighet för dig som vill ha lite extra exponering på vår hemsida och få fler besökare & kunder till ditt hundvänliga hotell, restaurang, café eller annan hundvänlig verksamhet.

Vi har cirka 2600 unika besökare per månad med en positiv trend kring besökarantal, vilket innebär att vi får fler besökare varje månad.

Utvalda tips & delning i sociala medier

Gör din verksamhet till ett utvalt tips, och syns på startsidan med särskild markering. Utöver att synas på startsidan så får även just din verksamhet / ditt tips en utmärkande markering med stjärna i kategorin som du finns listad i, vilket gör att du sticker ut lite extra och får fler besök.

När du tecknar upp dig för att bli ett utvalt tips, så kommer vi (om du önskar) dela din verksamhet på våra sociala medier (Facebook & Instagram med totalt över 700 följare). Utöver detta så garanterar vi även en riktig länk till din hemsida, vilket är fördelaktigt för att din hemsida skall synas högt upp bland resultaten hos Google.

Detta får du:

  • Ditt företag syns på startsidan som utvalt företag, lyfts fram med ram och stjärna.
  • Ditt företag syns med ram och stjärna för att sticka ut bland alla sökresultat och i relevanta kategorier.
  • Du placeras högst upp bland sökningarna i relevanta kategorier.
  • En delning utav ditt företag på våra sociala medier (Facebook & Instagram).
  • Garanterad riktig länk från Hundtipset.se till din hemsida.

Priset för detta är 300kr exkl. moms per månad, utan bindningstid eller uppsägningstid.

Om du bara vill registrera ditt hundvänliga företag på Hundtipset.se, så kan du använda dig utav följande formulär för att skicka in ett tips.

Övrig annonsering

För dig som vill köra någon form utav kampanj eller bannerannonsering är vi öppna för det med, ta då kontakt med oss så hittar vi ett lämpligt samarbete.

Kontakta oss idag för att få fler kunder till ditt företag!

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.