Att ha hund innebär ofta en förändring av sin livsstil. Plötsligt är det viktigt att ta redo på ifall det är okej att ta med sin nya familjemedlem på restaurangen man tänkt äta på, eller till hotellet som ni vill bo på.

Även om det redan sedan tidigare finns en del sidor som innehåller tips kring vart man kan ta med sig hunden, så kände vi att det fanns plats för vår variant på temat också, där vi inkluderar läsarna och tipsarna på ett mer aktivt sätt och vi försöker även uppmuntra våra användare till att lägga in sina egna bilder tillsammans med sina tips.

Här kan ni skicka in alla guldkorn och favorittips som ni sitter inne på, och dela med dig av inspo till andra hussar och mattar!

Alla tips som finns på sidan är inskickade utav medlemmarna själva samt utav oss som driver Hundtipset.se, både vad gäller eventuella omdömen som kontaktuppgifter och eventuella restriktioner, således kan vi inte garantera eller svara för att informationen är korrekt. Eventuella åsikter / recensioner på dom olika tipsen är inte heller våra egna utan tillhör den medlem som har publicerat recensionen eller tipset.

Det här är Leo. En utav Hundtipset’s mest aktiva testpiloter!

Vi som driver Hundtipset.se

Förutom Leo som ni redan bekantat er med ovan, så är det hans husse och matte som ligger bakom sidan.
Ni får jättegärna kontakta oss ifall ni har några frågor kring sidan eller förslag på kul samarbeten.

Linnea håller i våra sociala medier, marknadsföring med mera – medans Martin sköter dom tekniska delarna utav hemsidan.

Linnea Edman
[email protected]
Martin Johansson
[email protected]

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.