Något som kan vara en enorm trygghet som hundägare, är att veta att en veterinär alltid finns tillgänglig om någonting skulle hända. Idag är det smidigt, då det finns veterinärer online som kan hjälpa till att ställa vissa diagnoser direkt i telefonen samt hjälpa till vid frågor så man vet om det är något allvarligt eller inte.

Även försäkringsbolaget har insett att detta är något som i sin tur kan minska kostnaderna för dem, genom att man i vissa fall kan undvika kostsamma veterinärbesök. Därför är det idag med dom flesta försäkringsbolagen (Agria, Svedea, ICA Försäkringar, Sveland, If, Folksam, Dina Försäkringar, Bought by Many, Moderna Djurförsäkringar) gratis att använda en onlineveterinär för hunden.

Vi tipsar därför om att registrera er och er hund helt kostnadsfritt hos FirstVet redan idag, för att vara redo ifall olyckan skulle vara framme!

Det är inte heller fel att se över sin djurförsäkring emellanåt, för att se att man får bästa möjliga villkor.
Många jämför hundförsäkring på följande sida, som har en bra lista med sammanfattning utav dom olika bolagen och vad skillnaderna är.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.