Meliá Berlin

Särskild information:

Hunden fick tyvärr inte följa med på frukosten, utan fick då stanna på rummet.

Meliá Berlin Meliá Berlin

När vi i somras åkte på Eurotrip med både hund och bil, så var ett utav stoppen i Berlin.

Vi fastnade för Meliá Berlin dels för deras läge, väldigt centralt och nära till det mesta, samt att dom hade garage under hotellet så det var enkelt att parkera. Och inte minst att vi fick ha med lilleman! (Ja, vi kallar vår hund så ibland)

Här valde vi att bo på deras ”The Level”-rum vilket innebär lite finare rum (tror jag, då vi aldrig såg deras vanliga rum), prioriterad in och utcheckning samt att man fick tillgång till deras The Level Lounge där man bjöds på gratis tilltugg och dryck innan man gick ut på kvällen. Där serverades även frukosten för The Level-gästerna, så jag kan gissa att vi fick en frukostbuffé med lite mindre trängsel än den ”vanliga”.

Dom tog ut en avgift för att ha med sig hund, men då fick man också en vattenskål, hundbädd och lite hundgodis som väntade på rummet när vi hade checkat in. Tummen upp för hotell som faktiskt ger något extra när man betalar extra!

Omdömen

Äger du företaget, eller har du information du vill komplettera med? Kontakta oss med informationen du vill ändra eller komplettera så försöker vi åtgärda det så snart som möjligt!

Liknande tips

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarman eller E-postadress, du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord skickat till din E-post.